Laatste week

Nieuwe cijfers (afgerond)

Nederlands:
Begrijpend lezen: 8 (VWO)

De rest van de cijfers is havo-niveau:
Engels:
Brief 7

Frans:
Hoofdstuktoets 8

Duits:
Lees & ww toets: 6

Wiskunde:
7

Filosofie:
Filmverslag: 9

Aardrijkskunde:
Toets: 7

Biologie:
Dossier 9

Natuurkunde:
5

Scheikunde:
6,4

Ik ben best tevreden over mijn cijfers. Vooral de Franstoets was ik heel blij mee. Natuurkunde en economie zijn zoals aan de cijfers te zien mijn minst favorieten vakken. Ik laat die zo snel mogelijk vallen denk ik. Nederlands begrijpend lezen toets was heel belangrijk dus ik ben blij dat ik die goed heb gemaakt op VWO, havo weet ik nog niet.

Doeeeei, daaaaag

School

Drukke week achter de rug. Drukke week voor de boeg. Ben tot nu toe wel tevreden over de cijfers.

Fa; so niet gehaald
Fa: 8,1 voor gesprekje
Duits: 5,5 voor so1
Ne: 6,8 (spelling)
Ne: 4 fout (grammatica, cijfer weet ik nog niet)
Filo: 7.5
Ges: 7.1
Wi: 7.3
En: 8.7
Bio: 8.2
Economie: 4,5 (wordt nog iets hoger)

Ik ben het meest tevreden met Nederlands en wiskunde. Vooral omdat ik het moeilijke toetsen vond. Ik ben niet tevreden over Frans, daar had ik me wel goed op voorbereid, maar dus niet goed genoeg. De klas is nog steeds leuk.

Groeeeetjesss xx

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.