Laatste week

Nieuwe cijfers (afgerond)

Nederlands:
Begrijpend lezen: 8 (VWO)

De rest van de cijfers is havo-niveau:
Engels:
Brief 7

Frans:
Hoofdstuktoets 8

Duits:
Lees & ww toets: 6

Wiskunde:
7

Filosofie:
Filmverslag: 9

Aardrijkskunde:
Toets: 7

Biologie:
Dossier 9

Natuurkunde:
5

Scheikunde:
6,4

Ik ben best tevreden over mijn cijfers. Vooral de Franstoets was ik heel blij mee. Natuurkunde en economie zijn zoals aan de cijfers te zien mijn minst favorieten vakken. Ik laat die zo snel mogelijk vallen denk ik. Nederlands begrijpend lezen toets was heel belangrijk dus ik ben blij dat ik die goed heb gemaakt op VWO, havo weet ik nog niet.

Doeeeei, daaaaag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>