De avonden

Elke dag beschreven in de avonden is net zo langdradig als de hoofpersoon van het boek zelf. Het boek was zo saai dat ik steeds lucifer over mij ogen moest plaatsen om niet in slaap te vallen. Ik bedoel hoe kan iemand zo’n saai leven hebben. Steeds van daarnaar hier lopen, met niemand een normaal gesprek te voeren, en het steeds over kaalheid te hebben. Nou blijkbaar is het boek net zo kaal as de broer van Frits. Ik heb het geprobeerd om het boek leuk te vinden, maar toch is het mij niet gelukt. Na het lezen van het boek en niet begrepen wat de auteur precies mij wou vertellen, ging ik op internet kijken wat ze daar zeggen over het boek. Nou blijkbaar is het boek de reflectie van mensen na de wereld oorloog. Waren ze allemaal zo saai? Het boek wil niet eens samenvatten. Het is steeds dezelfde verhaal. Frits wordt wakker na een nachtmerrie. Frits gaat onzinnige dingen doen. Frits komt thuis om in slaap te vallen. Nou het kan niet dommer zijn. Ik heb gewoon geen worden voor dat boek. Het boek stond in top 10 Nederlandse literaire boeken. Nou ik wil dat mij iemand uitlegt hoe het kan dat het boek in de top 10 Nederlandse literaire boeken staat. Ik wil geen woord meer over het boek schrijven. Niet lezen, tot ik de uitleg krijg waarom het een leuk boek is. Walgelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>