Recensie Het Dinner

Het Dinner is een boek waarbij de dood, politiek, ouderproblematiek en familie samen komen tot een mooi verhaal. Er moeten zwaargewegende beslissingen genomen tijdens het diner in een net restaurant.

Deze beslissingen gaan over het aangeven van hun eigen kinderen (die het noodzakelijk achte een zwerver die aan het slapen was in een telefooncel de bekogelen en vervolgens in brand te steken), of de broer in het gezelschap wel zijn verkiezingsstrijd moet doorzetten om minster-president te worden of dat wordt gedaan alsof er nooit iets gebeurde.

Tussen de gerechten door word je vermaakt door de grappige gedachte gang van de hoofdpersoon, te weten een vader van één van de daders. Hij irriteert zich mateloos aan de ober in het restaurant.

Hier en daar zijn wel enkele moeilijke woorden te vinden, waar de betekenis wel gemakkelijk is af te leiden van de context waarin deze gebruikt worden. Het boek is in gedeeld op niveau 3.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>