Recensie De Passievrucht

Ik heb De Passievrucht gelezen omdat ik veel mensen erover positief heb horen spreken. Het boek viel mij dan ook niet tegen, alhoewel ik dit boek wel van minder kwaliteit vond dat Het Diner en Hersenschimmen.

Het boek leest makkelijk weg, zeker in vergelijking met de twee eerder genoemde boeken. Hetgeen ik voornamelijk prettig vond, is dat het boek zeer goed beschreven is. De flashbacks in het verhaal lijken op de terugblikken van Het Diner en Herenschimmen. Ik vond deze overeenkomst wel grappig, omdat ik flashbacks niet als eis stel in een boek.

In de eerder genoemde verhalen kon ik op de ene of andere manier nog wel ergens de humor terugvinden. In De Passievrucht heb ik dit helaas niet kunnen vinden.

Eindconclusie: een prima boek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>