Recensie Sonny Boy

Ik heb het boek gelezen omdat de lovende publiciteit mij aansprak. Het verhaal berust op een waar gebeurd verhaal, waardoor ik toch anders ben gaan lezen. In het boek komen de liefde, waarden en normen en cultuurverschillen aan bod.

Met dit boek had ik erg de neiging om door te blijven lezen. De feiten die erin voorkomen door de researchwerkzaamheden die de schrijver heeft gedaan, storen het verhaal niet.

Doordat ik dit boek enkel ben gaan lezen omdat ik er veel over heb gehoord, zorgt ervoor dat ik hoge verwachtingen had van het boek. De verwachtingen waren niet onterecht en het lezen van dit verhaal is zeer zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>