Bezonken rood

Samenvatting:

De moeder van Jeroen en gestorven, waardoor er veel gevoelens en herinneringen van hem naar boven komt. Jeroen had weinig contact met zijn moeders. Het boek is een autobiografie dat beschijft het leven van Jeroen. Het begint dat zijn moeders is gestorven. Toen hij klein was zat hij samen met zijn grootmoeders, moeder en zus in jappenkamp. Daar werd zijn moedermischandeld en als klein kind wilde hij nieuwe moeder. Hij zag niks meer in zijn moeder. Ook komen er nog wat stukken over de liefde die drie dagen duurde met Liza. Liza is een vrouw waarin Jeroen zijn moeder zag.Het boek eindigt op de dag van de crematie van de moeder. Jeroen was zelf niet bij 

Mening:

Ik vond het een interessante boek. Voor schrijfstijl van Jeroen vond ik leuk. Desondanks zijn gedachten die van een herinneringen sprong naar andere, had ik gevoel dat ik een echte verhaal leest. Soms waren er te veel details, waardoor ik bepaalde stukjes toch niet echt snapte. Het boek is wel een aanrader, want het is zeer een mooie beschrijving van zoon moeder relatie

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>