Trainen

Winter
Mijn hobby is schaatsen ik doe het al sinds mijn 6de bij de A.S.V. Ik train in Amsterdam op de jaap eden baan. Ik train sowieso 1 keer in de week. Dat is op zaterdagochtend om 7 uur. Dat is vroeg maar dat doe ik met alle plezier. Meestal doe ik ook 1 keer per week een wedstrijd. Dat is op zondagochtend om 7 uur. Volgend jaar als ik junior ben ga ik 2 keer per week trainen. En dan zijn de wedstrijden ook op een beter tijdstip.

Zomer
In de zomer gaan we gewoon door met trainen. We hebben een keer looptraining in de week. Dat doen we in de fanny blanker schoen park. We skeeleren ook 1 keer in de week. Dat doen we bij de nieuwe skeelerbaan in Almere. Verder doen we ook aan fietstraining dan fietsen we zo’n 50 kilometer in een avond.

Almere Hidde

Welkom op mijn blog: almerehidde

Ik woon in Almere Kruidenwijk. Het is een leuke buurt. Wat ik leuk vind aan Almere is het centrum. Daar zijn veel dingen te doen in. Er zijn vaak dingen te doen in de stad zoals een Bobsleebaan en veel meer andere dingen.

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.