Trainen

Winter
Mijn hobby is schaatsen ik doe het al sinds mijn 6de bij de A.S.V. Ik train in Amsterdam op de jaap eden baan. Ik train sowieso 1 keer in de week. Dat is op zaterdagochtend om 7 uur. Dat is vroeg maar dat doe ik met alle plezier. Meestal doe ik ook 1 keer per week een wedstrijd. Dat is op zondagochtend om 7 uur. Volgend jaar als ik junior ben ga ik 2 keer per week trainen. En dan zijn de wedstrijden ook op een beter tijdstip.

Zomer
In de zomer gaan we gewoon door met trainen. We hebben een keer looptraining in de week. Dat doen we in de fanny blanker schoen park. We skeeleren ook 1 keer in de week. Dat doen we bij de nieuwe skeelerbaan in Almere. Verder doen we ook aan fietstraining dan fietsen we zo’n 50 kilometer in een avond.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>