Dagelijks leven

Ik zou eigenlijk over me dagelijks leven gaan bloggen, en dat blijf ik ook wel doen. Maar ik wil tussendoor ook wel over mijn hobby tennis bloggen.

Ik tennis al bijna 5 jaar en vind het heel erg leuk om te doen. Ik zit in een groepje met 4 andere meisjes, deze meisjes zijn rond de 14 en 16 jaar oud. Ik tennis met wat oudere meisjes, want er zijn niet veel kinderen van mijn leeftijd die op hetzelfde niveau tennisen. Er is nu een competitie en daar doen we ook als groepje aan mee, dat is elke zaterdag.

Ik zal snel weer een berichtje plaatsen, over tennis of over iets wat gebeurt in mijn dagelijks leven.

Mijn hobby….

We hebben de opdracht gekregen om over je hobby te bloggen. Ik heb natuurlijk wel hobby’s, maar het lijkt me niet zo leuk om daarover te bloggen. Dus ga ik maar bloggen over mijn dagelijks leven, wat er in de wereld gebeurt en wat ik mee maak.

Gister heb ik op de radio gehoort van dat busongeluk in Zwitserland, toen ik dat hoorde dacht ik wel even ‘wat als ik daar in had gezeten’. Er zaten vooral kinderen in, ze kwamen gewoon terug van een weekje skieen. De bus reed op het moment van het ongeluk in een tunnel, en er was weinig verkeer. De bus is tegen een betonnen muur opgeklapt, 28 doden en 22 gewonden…

Naar school

Ik fiets elke ochtend met Romy en Dominika mee, we spreken dan af bij een kruispunt bij mij in de buurt. Die dag dat er sneeuw lag, besloten we wat eerder weg te gaan dan normaal. Het fietsen ging opzich goed, tot we bij een kruispunt kwamen. Wij hadden voorrang, en we dachten dat we die ook kregen van die witte auto. Maar toen wij het kruispunt over wilden steken, reed de auto gewoon door. Daardoor kon dominika niet meer op tijd remmen, en botste op mijn fiets. We vonden het hartstikke achterlijk dat die auto gewoon door was gereden. gelukkig zijn we wel heel huids op school aangekomen.

Schaatsen.

Mijn ouders houden nogal van schaatsen, dus hadden ze bedacht dat we me de hele familie zouden gaan schaatsen. Ik hou niet zo van schaatsen, want ik vind het veel te koud. We moesten natuurlijk wel op natuurijs anders was het niet ‘echt’ schaatsen. Dus wij met de hele familie naar het ijs. Daar aangekomen deden we de schaatsen aan, en gingen we het ijs op. Ik kan wel redelijk schaatsen, en mijn zus ook wel. Mijn vader was al uit het zicht verdwenen, dus ik bleef met mijn moeder en zus over. Ik had gedacht dat ik het heel saai zou vinden, maar dat viel heel erg mee. Er stond ook een koek en zopie tentje, en daar hebben we chocomelk gedronken om weer op te warmen. Ik heb ongeveer 10 rondjes geschaatst.

Jill in Almere.

Welkom op mijn blog.

Ik woon in waterwijk mijn straat zeg ik niet, want dan komen jullie me zoeken. Ik woon in een soort hofje, dat is best gezellig.Alleen er wonen allemaal kleine kinderen. ik woon in een normaal rijtjeshuis met een achtertuin. De school is niet zo ver weg, ik moet denk ik 10 á 15 minuutjes fietsen.

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.