Mijn hobby….

We hebben de opdracht gekregen om over je hobby te bloggen. Ik heb natuurlijk wel hobby’s, maar het lijkt me niet zo leuk om daarover te bloggen. Dus ga ik maar bloggen over mijn dagelijks leven, wat er in de wereld gebeurt en wat ik mee maak.

Gister heb ik op de radio gehoort van dat busongeluk in¬†Zwitserland, toen ik dat hoorde dacht ik wel even ‘wat als ik daar in had gezeten’. Er zaten vooral kinderen in, ze kwamen gewoon terug van een weekje skieen. De bus reed op het moment van het ongeluk in een tunnel, en er was weinig verkeer. De bus is tegen een betonnen muur opgeklapt, 28 doden en 22 gewonden…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>