Dagelijks leven

Ik zou eigenlijk over me dagelijks leven gaan bloggen, en dat blijf ik ook wel doen. Maar ik wil tussendoor ook wel over mijn hobby tennis bloggen.

Ik tennis al bijna 5 jaar en vind het heel erg leuk om te doen. Ik zit in een groepje met 4 andere meisjes, deze meisjes zijn rond de 14 en 16 jaar oud. Ik tennis met wat oudere meisjes, want er zijn niet veel kinderen van mijn leeftijd die op hetzelfde niveau tennisen. Er is nu een competitie en daar doen we ook als groepje aan mee, dat is elke zaterdag.

Ik zal snel weer een berichtje plaatsen, over tennis of over iets wat gebeurt in mijn dagelijks leven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>