tekenen

Ik vind het leuk om graffiti letters te maken/ontwerpen. Je kan dan zelf de letters ontwerpen in verschillende stylen. Ik ben er zelf pas een tijdje geleden mee begonnen. Je kan ze ook natekenen, dit zijn een paar tekeningen die ik heb gemaakt:

  

stoppen

Ik heb voor mezelf besloten om te stoppen met gitaarlessen, omdat ik altijd pas op het laatste moment leerde en niet veel tijd heb om goed te oefenen. Ik vind het wel jammer maar ik ga het niet echt missen denk ik.

Intresses

1 van mijn hobby’s is gitaarspelen. Ik begon er mee op me 11e omdat het me toen erg leek om gitaar te kunnen spelen. Sindsdien ben ik er mee doorgegaan omdat ik het leuk vind om muziek te maken. In het begin was het erg lastig om noten te kunnen lezen maar langzamerhand krijg je dat onder de knie.

Een andere hobby van mij is tekenen, en dan vooral manga en graffiti-letters maken. Manga komt uit Japan en wordt vaak gebruikt in stripfiguren. Het tekenen van graffiti letters begon omdat het me erg leuk leek om van dan die letters te kunnen ontwerpen.

 

Sneeuw

Ik heb niet echt genoten van de sneeuw, het was ook erg glad op de fietspaden. Het was soms zo glad dat we hele stukken moesten lopen. Het vreselijkste was nog dat het zo koud was, als je eindelijk op school was angekomen was je gewoon en ijblokje geworden. Geef mij maar lekker het zonnetje!