Intresses

1 van mijn hobby’s is gitaarspelen. Ik begon er mee op me 11e omdat het me toen erg leek om gitaar te kunnen spelen. Sindsdien ben ik er mee doorgegaan omdat ik het leuk vind om muziek te maken. In het begin was het erg lastig om noten te kunnen lezen maar langzamerhand krijg je dat onder de knie.

Een andere hobby van mij is tekenen, en dan vooral manga en graffiti-letters maken. Manga komt uit Japan en wordt vaak gebruikt in stripfiguren. Het tekenen van graffiti letters begon omdat het me erg leuk leek om van dan die letters te kunnen ontwerpen.

 

4 reacties op “Intresses

  1. Heeyy,
    Je hebt echt leuke hobby’s. Het is leuk dat je er informatie bij zet van manga. Zou je een keertje voor mij willen gitaarspelen?
    Joyce

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>