Koken (in de kantine)

Na hockey heb ik nog een andere hobbey: koken!!! Samen met Kelly koken we best wel vaak. Zo hebben we samen pizza, churros,cup cakes en een hele lekkere zelfbedachte milkshame. Maar helaas iets verkeerd gegaan, zo gingen we bijvoorbeeld pannekoeken bakken en toen is de pannekoek aangebrandt. We gaan ook samen binnenkort in de kantine werken, daar mag je zelf lekkere broodjes maken. Wij hopen dat het heel leuk wordt in de kantine en dat we veel leren.

Groetjes Marie-Louise

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>