Mijn voetbal leven

Deze blog gaat over Mijn voetbal leven. Ik wil hier graag over vertellen omdat ik 7/8 jaar op voetbal heb gezeten en er dit jaar vanaf ben gegaan.

Ik begon met voetbal toen ik 5 was. Het was mijn lieveling sport .Ik heb het altijd leuk gevonden tot de D2 daar vond ik het al minder leuk worden. Niet dat ik voetbal niet leuk vind ,maar het was ook gewoon geen leuk team meer.

Het ging de laatste tijd alleen maar om presteren en  daar had ik geen zin meer in. Ik had dus geen lol meer in het voetbal maar ik ga wel dit jaar of volgend jaar weer op voetbal maar in geen selectie team en hopelijk in een vrienden team.

Mijn fietspad

Mijn fietspad/weg naar scool is heel saai er gebeurd nooit wat. Ik doe er ongeveer 25 minuten over om van mijn huis naar school te gaan.

Bij mij in de straat zitten er scheuren in de weg dus dat is wel moeilijk om daar langs te fietsen want je kan makkelijk vallen met je fiets.

Er zijn veel bochten dus moet vaak de bocht om.  Er is wel 1 naadeel ik moet  2 keer over een grote heuvel heen fietsen dat is wat moeizamer want de heuvels zijn erg stijl.

Max in almere

Welkom op mijn blog.

Ik woon in Litratuurwijk en in de straat . Het is een rustige straat want het is een doodlopende straat. Er wonen in de straat geen kinderen van mijn leeftijd dus ik kan ook niet met iemand buitenspelen . Ik woon dicht bij Muziekwijk en daar zijn leukere dingen dan in litratuurwijk.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.