Mijn voetbal leven

Deze blog gaat over Mijn voetbal leven. Ik wil hier graag over vertellen omdat ik 7/8 jaar op voetbal heb gezeten en er dit jaar vanaf ben gegaan.

Ik begon met voetbal toen ik 5 was. Het was mijn lieveling sport .Ik heb het altijd leuk gevonden tot de D2 daar vond ik het al minder leuk worden. Niet dat ik voetbal niet leuk vind ,maar het was ook gewoon geen leuk team meer.

Het ging de laatste tijd alleen maar om presteren en  daar had ik geen zin meer in. Ik had dus geen lol meer in het voetbal maar ik ga wel dit jaar of volgend jaar weer op voetbal maar in geen selectie team en hopelijk in een vrienden team.

3 reacties op “Mijn voetbal leven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>