Egypte

hallo,                                                                                                           Ik ben in de voorjaarsvakantie 2012 naar Hurgada geweest in Egypte.  We zaten in een heel mooi en groot hotel. met heel grappig en beleefd personeel.De dagen vlogen echt voorbij omdat het er zo leuk was, ik vond het ook heel jammer toen we weer naar huis gingen. Elke ochtend van 7 uur tot 10 uur was er een heerlijk ontbijt. Daarna kon je bij de zwembaden gaan zonnen, en vermaakt worden door een gezellig en héél leuk animatieteam. Er werden ook hele leuke activiteiten georganiseerd (zoals: jeu de boule en darten ). We gingen ook elke avond naar de beach club waar de hele avond shows werden georganiseerd en muziek wordt geluisterd. Beter gezegd: the best time of my life!!! Want ik heb ook gesnorkeld en dolfijnen gezien in de Rode Zee!!!

Doei allemaal!

hoi

Welkom op mijn blog.
Ik woon in Almere in de Stedenwijk.
Ons huis is niet heel groot, en we hebben vooral bruine kleuren in de huiskamer.
Wij gaan halverwege dit jaar naar Kruidenwijk verhuizen om daar in een groter en mooier huis te gaan wonen.
Stedenwijk vind ik geen leuke wijk omdat er geen gezellige mensen zijn en ik er weinig vrienden heb.
Ik hoop daarom in Kruidenwijk meer vrienden te krijgen.
Groetjes Nikita

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.