Egypte

hallo,                                                                                                           Ik ben in de voorjaarsvakantie 2012 naar Hurgada geweest in Egypte.  We zaten in een heel mooi en groot hotel. met heel grappig en beleefd personeel.De dagen vlogen echt voorbij omdat het er zo leuk was, ik vond het ook heel jammer toen we weer naar huis gingen. Elke ochtend van 7 uur tot 10 uur was er een heerlijk ontbijt. Daarna kon je bij de zwembaden gaan zonnen, en vermaakt worden door een gezellig en héél leuk animatieteam. Er werden ook hele leuke activiteiten georganiseerd (zoals: jeu de boule en darten ). We gingen ook elke avond naar de beach club waar de hele avond shows werden georganiseerd en muziek wordt geluisterd. Beter gezegd: the best time of my life!!! Want ik heb ook gesnorkeld en dolfijnen gezien in de Rode Zee!!!

Doei allemaal!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>