Hobby

Hobby, Randall

Mijn hobbby is muziek maken. Zelf luister ik ook heel veel muziek en daarvan krijg ik inspiratie. Mijn vader heeft een muziek maker gekocht en daar maak ik me muziek op. Ik maak verschillende soorten beats, zoals dance, R&B. Dat zijn eigenlijk de enigste twee soorten muziek stylen die ik maak en waar ik van houd.

Op weg naar school

Op weg naar school, Randall

Ik fiets elke dag naar school. Onderweg tijdens mijn fiets ritje kom ik bij een brugje waar mensen vaak gaan vissen of varen onder het brugje door. Na het brugje moet ik als maar recht door en dan kom ik Florine, Robin, Sebastiaan en Sam tegen. Alleen Sam haal ik dan op en dan nog langs de Poligoon en dan ben ik al op school.

Het weer

Het weer Randall

Vandaag is het een witte dag. De straten liggen vol met sneeuw. Ik ga vandaag nog slee├źn en lekker veel sneeuwballen gooien op mijn vrienden. Met mijn vrienden speel ik ook altijd sneeuw-voetbal. Ik vermaak me dus heel goed tijdens een sneeuwdag

Almere

Almere Randall

Welkom op mijn blog. Ik woon in Almere-Stad. De wijk waar ik in woon is Filmwijk. Almere zit vol met jongen mensen. De buurt waar ik in woon is best wel gezellig. Ik woon in een hoekwoning van een rijtjes huis. De stad van Almere verveelt nooit. Zelf voetbal ik ook bij Almere bij de club FC Almere. In Almere is er veel te doen.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.