Leuke droom

Ik had gister avond/nacht een hele leuke droom.
Die droom ging zo:

Ik was in die droom heel rijk, ik had meer dan 50 miljoen euro. Ik kocht allemaal Wii-spelletjes, een 3ds met veel spelletjes en natuurlijk een auto (ik was al ouder dan 18 jaar in die droom). Maar toen gebeurde er iets raars opeens was al mijn geld gestolen. Dus ik ging iedereen ondervragen wie het had gedaan en toen kwam ik erachter dat de zware jongens het hadden gestolen (ik denk dat het zware jongens waren omdat ik vaak Donald Duck lees). Ik ging ze dus achterna (want ik wist waar ze zaten) en zag ook mijn geld. Ik wachtte op het goede moment om mijn geld terug te pakken. Na ongeveer een half uur wachten gingen de zware jongens eindelijk weg en pakte ik mijn geld terug.
Daarna werd ik wakker.

Mijn reactie