Piano spelen

Piano spelen is een van mijn hobby’s. Ik weet alleen niet of ik er mee door wil gaan omdat ik wel elke dag moet oefenen en ik daar niet altijd zin in heb. Ik heb een keer in de week lesĀ  en moet elke dag oefen thuis op de piano, dat neemt veel tijd in beslag. Omdat ik het ook leuk vind om andere leuke dingen te doen en ik heb het al druk genoeg met ook me huiswerk, wil ik er misschien van af. Ik zou dan wel af en toe gaan piano spelen maar dan alleen wanneer ik er zin in heb.

 

 

2 reacties op “Piano spelen

  1. Wat leuk om te lezen! Ik speel ook piano. Ik herinner me dat ik de lessen ook niet altijd leuk vond. Toch ben ik wel blij dat ik heb doorgezet, anders had ik nu niet zo kunnen spelen. Misschien kun je je pianoleraar of -lerares vragen om stukken uit te kiezen die jij heel graag wilt leren spelen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>