Recensie Latino King

Door: Sam Groot
Boek: Latino King
Auteur: Bibi Dumon Tak
Pagina’s: 197
Uitgever: Querido
Niveau: 3

Korte samenvatting:
Castel ontdekt al jong dat er met drugs veel geld te verdienen valt. Hij laat zich overhalen om drugs te gaan smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, maar op een dag wordt hij gearresteerd met anderhalve kilo cocaïne onder zijn kleren. Hij belandt in de beruchtste gevangenis van het Caraïbisch gebied waar enkel het recht van de sterkste geldt. Er wordt gedeald, gevochten, gegokt, gedronken en gemoord. Al snel weet Castel dat er maar één manier is om deze hel te overleven, ontsnappen…

Mijn mening:
Het boek was erg leuk om te lezen, want de schrijver schreef direct en echt naar de lezer toe. Doordat de schrijver zo schreef kwam je echt in het verhaal en werd je er echt in mee getrokken. Dit vond ik heel fijn en ik bleef maar door lezen. Er werden ook gewoon gescholden in het boek/grof taalgebruik, wat ik wel mooi vond omdat dat niet vaak voorkomt in boeken. Het verhaal is gebaseerd op de waarheid. Dit maakt het boek nog mooier en interessanter om te lezen.

Als je van boeken houdt die op de waarheid gebaseerd zijn en waarin je echt meegetrokken wordt, dan moet je dit boek zeker lezen en raad ik het boek dus aan.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>