Recensie Cel

Door: Sam Groot

Titel: Cel

Auteur: Charles den Tex

Pagina’s: 378

Uitgever: De Geus

Niveau: 2

Korte samenvatting: 

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher, hoofdpersoon uit De macht van meneer Miller, is ‘s nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Michael weet niet eens waarvoor. Alles wat hij zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland. Daar krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft. En dan moet de ellende nog beginnen.

Mijn mening:

Het boek vond ik erg spannend en liet mij erg veel nadenken. Ik had veel van die momenten waarbij ik dacht: hoe kan dit nou weer?! Dit bleef veel in het boek aanhouden waardoor het boek boeiend bleef om te lezen. Je wordt ook gelijk in het verhaal gezogen als het ware. Dit maakt het boek vanaf het begin interessant om te lezen. Tot en met het einde blijf je geïnteresseerd in het verhaal, waardoor ik dit boek zeker aan zou raden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>