Voetbal

Voetbal is mijn hobby. Ik wil van mijn hobby graag mijn werk maken. Ik voetbal zelfbij A.V.V Zeeburgia. Ik ben op me 3e begonnen bij FC omniworld. Ik heb ook meegedaan aan de ajax talenten dag. Ik was bij de laatste ronde afgevallen. Ik speel nu in de 1 divisie. Daar spelen ook profclubs.zoals Ajax, Utrecht, Exelsior, AFC, ADO Den Haag, feyenoord.

Ik train 3 keer in de week:
Maandag 1700 t/m 1815
Woensdag 1700 t/m 1815
Donderdag 1645 t/m 1800

Je moet wel rekenning houden met Huiswerk. Ik ga niet naar trainen als ik te veel huiswerk heb.

TIP:
Begin bij een club die niet heel hoog speelt dan kan je eraan wennen. Stap voor stap ga je naar een hogere club

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.