Voetbal

Voetbal is mijn hobby. Ik wil van mijn hobby graag mijn werk maken. Ik voetbal zelfbij A.V.V Zeeburgia. Ik ben op me 3e begonnen bij FC omniworld. Ik heb ook meegedaan aan de ajax talenten dag. Ik was bij de laatste ronde afgevallen. Ik speel nu in de 1 divisie. Daar spelen ook profclubs.zoals Ajax, Utrecht, Exelsior, AFC, ADO Den Haag, feyenoord.

Ik train 3 keer in de week:
Maandag 1700 t/m 1815
Woensdag 1700 t/m 1815
Donderdag 1645 t/m 1800

Je moet wel rekenning houden met Huiswerk. Ik ga niet naar trainen als ik te veel huiswerk heb.

TIP:
Begin bij een club die niet heel hoog speelt dan kan je eraan wennen. Stap voor stap ga je naar een hogere club

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>