Schaatsen

In de winter heeft het een dag flink gesneeuwd en het een tijdje gevroren. Hierdoor konden er ijsbanen gemaakt worden. Op mijn handbalclub waren er een paar mensen van de club die een ijsbaan gingen maken van de velden. Hiervoor moesten ze steeds water over de velden heen sproeien maar het belangrijkste was dat het goed bleef vriezen. Uiteindelijk was de baan klaar en kon iedereen er op schaatsen. Ik heb er ook op geschaatst en het was erg gezellig en leuk. Een paar vriendinn en en ik hebben erg veel lol gehad op de ijsbaan.

Wat ook erg belangrijk was dat er rond het nieuws ging dat mischien de elfstedentocht door zou gaan. Iedereen hoopten erop. Op sommige plekken was het ijs al dik genoeg maar nog niet op alle plekken. Helaas hield het na een tijdje op met vriezen waardoor het ijs weer ging smelten. Dat was wel jammer want hierdoor kon de elfstedentocht niet doorgaan.

2 reacties op “Schaatsen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>