Fietsen

Ik ga elke dag met de fiets naar school. Ik kan dan kiezen tussen 2 kanten maar ik vind er toch 1tje sneller dus kies ik voor die. In het eerste deel moet ik door een woonwijk rijden en daarna hoef ik alleen nog maar rechtdoor te fietsen en ben ik al op school.

Tijdens het fietsen zie je altijd wel iets. In de winter zie je dan mensen die van hun fiets vallen of zelfs moeten lopen omdat ze niet door de sneeuw konden fietsen. Ook zie je in de meertjes veel eendjes die in het koude water zitten of zwemmen. De school huurde een baan af waarop we met z’n allen konden gaan schaatsen. Helaas viel gym uit maar voor degene die toch wouden die mochten┬ádan gaan schaatsen.

zomers fiets ik ook elke dag naar school en fietsen we naar het fannyblankerskoen als we naar gym moeten.

Kijk ook op mijn leesblog: wendyleesblog

Wendy

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>