Nieuwe boot.

Morgen word hij dan echt officieel in gebruik genomen, onze nieuwe boot. Hij moet eerst een soort van gedoopt worden. Ik ga er helaas niet invaren, maar eigenlijk wil ik dat ook niet. Want als er een deukje inkomt weten ze meteen dat ik het heb gedaan.

Ik heb gelukkig een ietsjes oudere boot. Ik vaar daar nu al een twee jaar in en hij is al klaar voor het varen.

In april ga ik weer op het water en daar heb ik super veel zin in! Ik ben de leider van de boot en dat vind ik al echt knap van mij, omdat ik het maar twee jaar doe.  Ik heb gelukkig goed mensen met wie ik op de boot zit. Ik moet sommige mensen nog wel wat leren, maar dat vind ik ook leuk.

Ik denk als ik de volgende keer ga bloggen dat mijn boot in het water ligt en dat ik dan leuke zeil-verhalen kan schrijven.

Zeilen

Vanaf nu ga ik over zeilen bloggen, omdat ik heel erg van zeilen houd.

Jammer genoeg kan ik nu niet zoveel bloggen over zeilen, want je moet nu je boot onderhouden.

Dit kan heel leuk zijn maar ook niet echt leuk, want ik vind zeilen natuurlijk veel leuker. Daar doe ik het voor maar je moet je boot wel onderhouden.

Gladheid… leuk of niet leuk?

Glad! Dat was het de afgelopen week. Ik heb me er door heen moeten slepen, maar ik leef nog.

Maar er zitten ook voordelen aan de gladheid. Ik heb leuk kunnen sleeën en geschaatst, Ik heb erg veel geschaatst. Sleeën ging wat minder want ik ben een paar keer helaas gevallen. ook bij het schaatsen!

Naar school was wel makkelijk te doen, want ik heb een redelijk centraal fietspad waar het goed was gestrooid. Ik moet eigenlijk alleen maar rechtdoor dus in bochten kon ik niet echt onderuit gaan. Gelukkig maar!

Almere

Ik ben Yannick,

Ik ben een inwoner van Almere en woon hier met plezier. Ik woon hier nu al mijn hele leven.De buurten zijn niet heel veilig, want er word toch nog wel eens gestolen.

Ik woon in Tussen de Vaarten en er is niet heel veel te doen, maar ik woon wel in de buurt van vel dingen zoals de stad en Almere Buiten.

Ik ga vanaf nu elke maand een persoonlijk verhaal over Almere schrijven.

Tot volgende maand!

 

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.