Nieuwe boot.

Morgen word hij dan echt officieel in gebruik genomen, onze nieuwe boot. Hij moet eerst een soort van gedoopt worden. Ik ga er helaas niet invaren, maar eigenlijk wil ik dat ook niet. Want als er een deukje inkomt weten ze meteen dat ik het heb gedaan.

Ik heb gelukkig een ietsjes oudere boot. Ik vaar daar nu al een twee jaar in en hij is al klaar voor het varen.

In april ga ik weer op het water en daar heb ik super veel zin in! Ik ben de leider van de boot en dat vind ik al echt knap van mij, omdat ik het maar twee jaar doe.  Ik heb gelukkig goed mensen met wie ik op de boot zit. Ik moet sommige mensen nog wel wat leren, maar dat vind ik ook leuk.

Ik denk als ik de volgende keer ga bloggen dat mijn boot in het water ligt en dat ik dan leuke zeil-verhalen kan schrijven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>