Turks fruit

Titel: Turks Fruit
Auteur: Jan Wolkers
Niveau: 3
Pagina’s: 189

Korte samenvatting:
Turks fruit gaat over een depressieve man, die depressief is geworden doordat zijn liefde bij hem weg is gegaan. Hij probeerde met andere vrouwen te slapen om de gevoelens weg te halen, maar dat lukt ook niet helemaal. Of hij haar nog ziet moet je het boek zelf maar lezen.

Mening:
Het is een heel erg interessant, meeslepend en goed geschreven boek. Zeker als je er een beetje in kan meeleven, als het bijvoorbeeld met iemand uit is gegaan waarvan je erg veel hield en die je erg veel mist

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>