Het diner

Titel: Het Diner
Auteur: Herman Koch
Niveau: 3
Pagina’s: 300

Samenvatting:
De twee vijftienjarige zoons van beide echtparen, Michel en Rick, hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee in Opsporing verzocht vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons ­– wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Wat het nog ingewikkelder maakt is dat de vader van een van de jongens de beoogde nieuwe minister-president van Nederland is.

Mening:

Het is een erg interessant geschreven boek net als turks fruit. Het is namelijk op een hele andere manier geschreven dan andere boeken en is dus iets nieuws. Het is zeker een aanrader als je al veel boeken hebt gelezen en een andere leeservaring wilt hebben.
Zelf vond ik het ook een erg leuk en interessant boek om te lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>