Cel

Titel: Cel
Auteur: Charles den Tex
Pagina’s: 378
Niveau: 2

Samenvatting:

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Op het politiebureau krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft. Bekroond met de Gouden Strop Verfilmd met Daan Schuurmans, Anna Drijver en Huub Stapel

Mening:
Het is een boek dat voor mensen die houden van mysterie gemixt met spanning erg leuk is. Ookal zijn er veel langdradige stukjes. Persoonlijk ben ik hier niet zo erg fan van en vind ik het dus ook niet zo een heel goed boek. Ik vond hem gewoon oké, niks bijzonders in ieder geval. Je moet van dit soort boeken houden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>