Zeilen naar Texel

Als mijn ouders mijn zus en ik lang vrij zijn, gaan we vaak zeilen afgelopen weekend gingen we naar Texel. Ik ging met de trein en de boot naar Texel toe. mijn zus blijf thuis. De eerste dag gingen we tv kijken en een stukje fietsen. De tweede dag ging ik voetballen, tv kijken en ook nog een stukje fietsen naar de duinen. het is dan altijd heel gezellig. De laatste dag was het minst leuk, we moesten naar huis, ik vond het best stom. Er stond een beetje wind, maar best wel hoge golven. We waren al vertrokken terwijl ik nog aan het slapen was. De mist trok over onze boot. En we hoorde de marifoon op de achtergrond. Na acht uur te hebben gevaren kwamen we aan. Het weekend was toch wel gezellig.

schapen bij mij in de buurt!

Sinds een tijdje zijn er schapen bij mij in de buurt, eerst vond ik het wel leuk maar nu is het een beetje saai geworden omdat er de hele tijd hetzelfde gebeurd. Er komt altijd een man die met een hond samen is. Die hond rent achter de schapen aan. Het moet zo mooi mogelijk zijn. Vroeger was het veld waar de schapen staan een leeg veld, dus eigenlijk is het wel goed. Dat daar eindelijk wat gebeurd. ik woon er recht tegenover en kan daar alles zien wat er op het veld gebeurd,

Almere

Ik ben Art,

ik woon in Almere, ik zit op Helenparkhurst H/V. Ik heb deze school uitgekozen omdat het me een hele leuke school leek. En omdat ze veel deden met kinderen met dyslexie.

Over Almere  
Ik vind het een leuke stad, omdat er aardige mensen zijn en omdat in de stad  veel evenementen georganiseerd worden. Ook zijn er leuke zwembaden en een groot winkel centrum. Er zijn hele goede fietspaden en wegen. Om het veiliger te maken voor het verkeer. Daarom vind ik het een hele leuke stad.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.