Almere

Ik ben Art,

ik woon in Almere, ik zit op Helenparkhurst H/V. Ik heb deze school uitgekozen omdat het me een hele leuke school leek. En omdat ze veel deden met kinderen met dyslexie.

Over Almere  
Ik vind het een leuke stad, omdat er aardige mensen zijn en omdat in de stad  veel evenementen georganiseerd worden. Ook zijn er leuke zwembaden en een groot winkel centrum. Er zijn hele goede fietspaden en wegen. Om het veiliger te maken voor het verkeer. Daarom vind ik het een hele leuke stad.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>