schapen bij mij in de buurt!

Sinds een tijdje zijn er schapen bij mij in de buurt, eerst vond ik het wel leuk maar nu is het een beetje saai geworden omdat er de hele tijd hetzelfde gebeurd. Er komt altijd een man die met een hond samen is. Die hond rent achter de schapen aan. Het moet zo mooi mogelijk zijn. Vroeger was het veld waar de schapen staan een leeg veld, dus eigenlijk is het wel goed. Dat daar eindelijk wat gebeurd. ik woon er recht tegenover en kan daar alles zien wat er op het veld gebeurd,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>