Zeilen naar Texel

Als mijn ouders mijn zus en ik lang vrij zijn, gaan we vaak zeilen afgelopen weekend gingen we naar Texel. Ik ging met de trein en de boot naar Texel toe. mijn zus blijf thuis. De eerste dag gingen we tv kijken en een stukje fietsen. De tweede dag ging ik voetballen, tv kijken en ook nog een stukje fietsen naar de duinen. het is dan altijd heel gezellig. De laatste dag was het minst leuk, we moesten naar huis, ik vond het best stom. Er stond een beetje wind, maar best wel hoge golven. We waren al vertrokken terwijl ik nog aan het slapen was. De mist trok over onze boot. En we hoorde de marifoon op de achtergrond. Na acht uur te hebben gevaren kwamen we aan. Het weekend was toch wel gezellig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>