almere

Almere is een leuke stad als je echt een stadsmens bent het is ontstaan rond 1980. Dus een hele nieuwe stad. In Almere is veel architectuur. In de stad kan je niet alleen genieten van architectuur maar er is ook een heel groot winkelcentrum, 3 zwembaden, een grote bioscoop, een bibliotheek, en goede scholen voor de kinderen. om meer te weten te komen over Almere ga naar http://www.almere.nl/

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Hello world!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.

Geplaatst in Uncategorized | 1 reactie