Dag 3, 14 oktober 2013

Dag 3 in barcelona begon met een heel vroeg ontbijt. Om 7.45 uur zaten we lekker te genieten van onze broodjes. Om 8.30 uur vertrok de bus naar Montserrat, een hoge berg met daarop een groot klooster. Dit klooster bestaat al volgens Pablo sinds de Middeleeuwen :) . In dit klooster is een school voor jongens tussen de 5 en 15 jaar. Deze jongens zijn heel slim en muzikaal, want behalve dat ze goed kunnen zingen bespelen ze ook minimaal 2 muziekinstrumenten! Ze vormen een jongenskoor en dat hebben wij gehoord. Daarna zijn we weer terug gegaan naar Barcelona. Hier kregen we vrije tijd om te shoppen en rond te lopen. Om 17.40 uur verzamelden wij op een plein waarna we heerlijk tapas hebben gegeten. Na dit gezellige etentje gingen we met z´n allen weer terug naar het hotel, waar we tot 00.00 uur (een HALF uur langer dan normaal) mochten doen waar we zin in hadden. Sommige gingen uit, sommige bleven poolen en er waren een stel gekken die los gingen in de disco. En zo kwam er om 00.00 uur een einde aan deze mooie dag.

2 reacties op “Dag 3, 14 oktober 2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>