Dag 4, 15 oktober 2013

Van het half uur later naar bed was niks te merken want iedereen, jawel iedereen, zat keurig om 08.30 uur aan het ontbijt. Nadat we allemaal lekker ons ontbijt hadden opgegeten hadden we nog tijd om naar de kamers te gaan om wat spullen te pakken voor deze dag. Op het schema van vandaag stond voor de ochtend en een deel van de middag een keuzeprogramma: 
1. Het wetenschapsmuseum en Tibidabo.
2. Leuk Flamengo dansen.
3. Een vintagetour door Barcelona.
Keuze 1 was erg populair, dus bleven de begeleiders Jasper en Marijke (bij de Flamengo) alleen. Na lang puzzelen en het geniale brein van Pablo (Erwin) is het toch goed gekomen.

Na deze activiteiten werd iedereen afgezet bij la Boqueria (markt) met de opdracht om ingrediënten te halen voor de tapaslunch van de volgende dag. Hierna kregen we nog vrije tijd in Barcelona om vervolgens om 16.45 uur weer met de hele handel terug te gaan naar het hotel. Hier kregen we nog wat tijd om uit te rusten van het vele lopen. Om 19.30 uur stond het diner weer op ons te wachten. Na het eten moesten we om 20.45 uur weer in de lobby verzamelen want de begeleiders hadden een verassing voor ons bedacht. En deze verassing luidde: MINIGOLF! Na dit gezellige evenement moest iedereen om 23.00 uur weer netjes en stil op z´n eigen kamer zijn.

Nu is het ook tijd voor ons om te gaan slapen want morgen staat er weer een lange en leuke dag te wachten! Een hele goede nacht toegewenst!

 

Aniek, Isabella, Isa en Sam

1 reactie op “Dag 4, 15 oktober 2013

  1. en een foto van Jasper aan het Flamengo-dansen…lijkt mij wel op zijn plaats!
    Vergeten jullie niet de Harders te voeren bij de haven?!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>