Dag 5, 16 oktober 2013

De dag begon met alweer een lekker ontbijtje in het hotel. Daarna liepen wij met z’n allen rustig richting de bus en vertrokke ¬†wij naar het Dali museum. Het is in Figueres, dus we moesten 2 uurtjes rijden. Eenmaal aangekomen bij het museum zagen we een apart gebouw met eieren op het dak en broodjes aan de muur. In het museum kregen we een rondleiding van ongeveer anderhalf uur en daarna hadden we nog even tijd om zelf rond te lopen. Na het Dali museum waren we tapas gaan maken en hebben we die gezellig op gegeten op het strand. Daarna trok iedereen zich terug in z’n kamer om zich klaar te maken voor het uit gaan van die avond. Dit was heel gezellig en verliep rustig. Om 01:00 uur moesten we allemaal weer stil zijn en vielen we snel in slaap.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>