Dag 6 en 7, 17 en 18 oktober 2013

Dag 6 begon zoals gewoonlijk met een ontbijt in het hotel, alleen was dit helaas voor ons een beetje aan de vroege kant. We moesten namelijk al om 07:30 uur bij de bus klaar staan om onze koffers in te leveren. Hierna mochten wij genieten van het ontbijt. De bus vertrok om 08:45 uur naar Parc Guell. In Parc Guell kregen wij 4 opdrachten. Deze opdrachten hadden allemaal wat te maken met foto’s maken. Na deze opdrachten gingen wij met de metro weer naar het centrum van Barcelona. Hier hadden wij tot 18:45 uur tijd om te doen wat we wilden en om 18:45 uur moesten wij zorgen dat we weer in de bus zaten. De bus vertrok rond 19:00 uur en zo begon de lange reis terug naar Almere. Op het moment dat wij dit schrijven is het 13:15 uur en moeten wij nog ongeveer een kwartiertje rijden tot dat wij weer veilig aankomen zijn in Almere. Wij hopen dat jullie, door deze blog, een goed beeld hebben gekregen van wat wij hebben gedaan deze week en dat het leuk was om met ons mee te lezen. Wij willen alle begeleiders bedanken van het begeleiden van ons door deze week heen. Wij denken dat wij voor bijna iedereen kunnen spreken als wij zeggen dat dit een ontzettend leuke en leerzame week was!!!

Dank jullie wel.

 

Isabella, Aniek, Sam & Isa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>