Spannende tijd

De tijd dringt, de spanning neemt toe. Terwijl de Catalanen zich zondag uitspraken voor een toekomst buiten de Spaanse monarchie, treffen de leerlingen van Helen Parkhurst hun voorbereidingen voor één van de hoogtepunten uit hun nog jonge schoolcarrière.

Spannend, ja, dat is het. Wellicht ook voor ouders die hun kroost voor de eerste keer in hun leven moeten missen. Een hele week zien ze hun zoon of dochter niet. Een hele week in het ongewisse? Nee, niet helemaal. Met dit blog proberen we een beeld te schetsen van de belevenissen in Catalonië, zodat de achterblijvers op de hoogte zijn. Dit blog wordt gevuld door de leerlingen. Het is hun verhaal.

We hopen dan ook dat ouders, overige familie en vrienden het blog regelmatig zullen lezen. Zodat ze er toch een beetje bij zijn.

Ivar Dobber

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.