Spannende tijd

De tijd dringt, de spanning neemt toe. Terwijl de Catalanen zich zondag uitspraken voor een toekomst buiten de Spaanse monarchie, treffen de leerlingen van Helen Parkhurst hun voorbereidingen voor één van de hoogtepunten uit hun nog jonge schoolcarrière.

Spannend, ja, dat is het. Wellicht ook voor ouders die hun kroost voor de eerste keer in hun leven moeten missen. Een hele week zien ze hun zoon of dochter niet. Een hele week in het ongewisse? Nee, niet helemaal. Met dit blog proberen we een beeld te schetsen van de belevenissen in Catalonië, zodat de achterblijvers op de hoogte zijn. Dit blog wordt gevuld door de leerlingen. Het is hun verhaal.

We hopen dan ook dat ouders, overige familie en vrienden het blog regelmatig zullen lezen. Zodat ze er toch een beetje bij zijn.

Ivar Dobber

 

1 reactie op “Spannende tijd

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>