Schoolstrijd – Deel 1.

Het is weer een nieuw jaar in het boek.
In het begin van het boek is er een jongetje die heel erg gepest word. Op een dag is het weer zo ver, hij word opgewacht door een paar jongens voor het lokaal.

Gelukkig voor hem komt de docent er net aan.
Binnen word hij gelijk aangepakt met harde woorden.
Als hij iets terug zegt dan word hij gelijk ”gesmoord” door de docent.
Dan opeens komt er een meisje naast hem zitten, hij herkend haar niet want ze zat het jaar ervoor niet bij hem in de klas.

Ze gaat rustig naast hem zitten, en langzamerhand beginnen ze met elkaar te praten. De jongen denkt dat ze hem raar vind en zegt niks meer. De bel gaat en de dag gaat door.

Op dit moment vond ik het boek erg saai. Er zat geen spanning in, geen actie helemaal niets. Ik hoopte dat het nog wel zou komen, anders zou ik het niet uitlezen.

Ik heb dit alles uit me hoofd geschreven want ik kon me niet iets herrinderen. Net zoals de namen. De volgende keer zal ik meer schrijven. Ik heb dan waarschijnlijk ook het boek voor me.

Bart Luiks E3E2.

3 reacties op “Schoolstrijd – Deel 1.

  1. ik vond dat je het groot genoeg heb gemaakt, maar volgens mij ging het eerste deel toch over meerdere dagen???

    heb je nog een hamvraag?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>