Blog 3.

  • wat gaat er nu gebeuren
  • zijn er meerdere mogelijkheden
  • hamvraag

Wat gaat er nu gebeuren?

Na het terugpakken door de zus van Joost,  is het pesten tegen Joost alleen maar erger geworden. Anke vertelde precies wat de reden was hoe haar broer gestorven was. ze dacht dat ze te weinig geholpen had. Ik denk nu dat ze Joost gaat helpen in het laatste deel van het schooljaar, maar verder ben ik wel nieuwsgierig, want het boek is erg spannend en daarom is het zo leuk om het te gaan lezen.

Zijn er meerdere mogelijkheden:

ik weet niet precies welke mogelijkheden er kunnen zijn omdat het zo onvoorspelbaar en erg spannend is op dit moment.

hamvraag:

Gaat Anke Joost in helpen om het schooljaar veilig door te brengen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>