Blog 4. De laatste blog.

  • wat vond ik ervan
  • had ik het verwacht
  • hamvraag

Het einde van het boek:

het einde van het boek vond ik leuk en interessant. Joost realiseerde dat het plagen zijn eigen schuld niet was. hij had namenlijk een slim plan bedacht. aan het begin aarzelde hij, maar hij was dapper genoeg om het plan te voltooien. Hij had namenlijk met Anke afgesproken dat zij de deur dicht moest doen wanneer Oscar en Joost samen en alleen in een hok zaten. Oscar heeft toen verkeerde dingen gezegd terwijl Joost dat opnam. De dag daarna heeft Joost het opgenomen bandje af laten spelen over de school omroepgeval. (ik weet de naam niet) Toen hoorde de leerlingen, de rector en de docenten wat Oscar allemaal gezegd had.

wat vond ik er van:

Ik vond het eind heel slim van Joost, maar ik vond het niet echt heel spannend. ik had er wel meer van verwacht.

had ik het verwacht:

Ik had wel verwacht dat ze iets gingen doen om Oscar terug te pakken, maar niet op deze manier. Ookal was deze manier wel erg slim.

hamvraag:

eigenlijk ontbreken er nog 2 dingen aan het eind…Dat zijn de volgende 2… gaan Daniel en Anton nog verder plagen? en de ouders van Anke gaan een paar dagen weg waardoor Joost daar gaat logeren…..wat gaan Anke en Joost in die paar dagen doen?

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>