Dag 5 Urdaibai “King’s Highway”

Nadat weer hetzelfde ontbijt op tafel stond, besloot een deel van de leerlingen te ontbijten op eigen geledenheid. Als iedereen maar om 9:15 weer klaarstond. Vandaag een lange wandeling dus een stevig ontbijt kon je wel gebruiken.

Onderweg naar de King’s Highway, lekker een kilometer of vijf lopen. Na een steile afdaling die voor wat mensen best een beproeving was, kwamen we aan bij een strand wat vol met reuzen stenen zat. Nadat de een lekker ging klimmen en klauteren en de andere alvast zijn lunch ging eten moesten we weer verder. Na een wandeling van ongeveer 45 minuten door eucalyptus bomen die heerlijk roken of de verse munt de overal was te zien en ruiken. Na een kleine echte pauze langs de weg, gingen we weer verder, nog 500 meter en dan waren we weer bij de bus. Precies toen we uitstapten begon het te regenen.

Vanmiddag zou er ook nog een activiteit zijn maar dit is, omdat het weer weer beter werd, omgegooid naar de Funicular. Dit is een soort van tram wat je recht naar de top van bilbao brengt. Na een prachtig uitzicht over de hele stad, werd het tijd om de kinders weer los te laten en vanavond om 22:30 te verzamelen. Eten op eigen gelegheid vandaag! Een goed ontbijt is zeker nodig voor morgen want het is alweer de laaste “dag”, morgenmiddag na een gezamelijke lunch vertrekken we weer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>