Dag 2, Guggenheim en fietstocht

De eerste ochtend wakker worden in Bilbao. Het ontbijt bestond uit muffins, een chocolade broodje, brood en chemische jam. Het was even haasten om optijd te komen, maar toen iedereen na 3 keer verkeerd tellen toch compleet was, gingen we lopend naar het Guggenheim museum. De meningen over de kunst waren verdeeld, maar het was zeker een leuke ervaring. we werden in 3 groepen verdeeld en kregen een tour met gids door het museum. Voor de mensen die graag wat langer wilden blijven, werd geregeld dat dit kon. Daarna kregen we de kans om Bilbao weer verder te ontdekken. Om 15:00 gingen we een fietstocht door Bilbao maken. Het fietsen was even wennen, maar het uitzicht was adembenemend. Marijke was iets te enthousiast met foto’s maken, waardoor haar fiets omviel. Haar tas stond open en haar welgeliefde dopper viel in het water. Toen we klaar waren mochten we dineren op eigen gelegenheid.

2 reacties op “Dag 2, Guggenheim en fietstocht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>