Dag 3, San Sébastian

De tweede ochtend in Bilbao, een deel van de leerlingen besloot toch maar op eigen gelegenheid te ontbijten. Om 9:15 verzamelden we in de lobby om onze lunchpakketjes te ontvangen, kort daarna gingen we met z’n allen de bus in ‘en route’ naar San Sébastian. San Sébastian is een mooie stad met een groot strand. Na een kleine bergwandeling op Urgull, waar we een fort verkend hebben en langs het beeld van Jesus Christus gelopen zijn, kregen we vrije tijd in San Sébastian. We sloten deze dag af met een gezamenlijk diner. Het diner bestond uit 3 gerechten; als voorgerecht een bordje pasta, als hoofdgerecht kip met friet (of tofu met friet) en als toetje een lekker ijsje. ‘s Avonds in de bus terug naar het hotel luisterden we naar de muziek van de leerlingen in plaats van de gewoonlijke Spaanse CD van onze liefste begeleiders. Aangezien we relatief laat aankwamen in het hotel kregen we een uur extra tijd in het hotel voordat we allemaal in onze eigen kamer moesten blijven. Alweer een geslaagde dag in Bilbao dus!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>